söndag 6 januari 2008

Mera mål, Mike!


Ett jubel bubblar upp inom mig bara jag ser den här bilden från Borås Tidning: McKenna har kommit in från utvisningsbåset, blir frispelad direkt (måste ha fått ett rejält försprång eftersom närmaste motspelare trots allt är precis hack i häl på bilden, vi vet ju att McKenna inte är nån explosiv skridskoåkare), och lägger upp den högt med backhand. Ser ut som han drar Wesslau innan skottet också.
Alla frilägena sattes tydligen högt på Wesslau. Stackars Gustaf, på väg ner i ettan nu. Jag tror Borås får ett helvete den närmaste tiden, om en vecka lär de ha åtta raka matcher utan seger.
Det jävligaste med att följa ett lag i allsvenskan är den här patetiska mediaskuggan som gör att man inte har en aning om hur bortamatcherna ser ut, man kan bara sitta och stirra på en halvdöd live-ruta på swehockey.se i två timmar, och bygga upp en sjuk psykologi kring det ("nu måste de ha klarat utvisningen!"). Och så många AIK-mål man aldrig kommer att få se (nåja, inte sååå många, men just nu betyydligt fler bortaplansmål än man är van vid).
Mike McKennas frilägesmål i Borås är ett sådant. Jag får ont i huvudet av lust att se hur det gick till, hur han rör sig i en sån situation, hur han fintar.

5 kommentarer:

Anonym sa...

skönt med en bortaseger.. det behövdes 3 idag.. och det tog vi!

AIK mot playoff

Anonym sa...

Hahaha...Häglund ofta så känns det som att du skriver skrämmande precis vad jag tänker.

Anonym sa...

http://www.bt.se/sport/webb-tv-det-ser-dystert-ut-bhc(414809).gm

se hans mål här ;)

Anonym sa...

dragskott, ja, skönt att man inte sitter i den här skiten helt ensam iaf... swehockey och små lokaltidningar, det är vår lott numera.

Men TACK, anonym, för länken! Lysande!

Anonym sa...

Kjell, gillar din hockeyblogg och det verkar som många andra gör likadant om skall dömma av kommentarerna. Andra hockeybloggar har inga kommentarer alls.Vill läsa mer av dina kunniga hockey-AIK inlägg. Skriv mera på Golden Hill och Svenskafans är du bussig.